O fetiță în vârstă de 10 ani a murit în clasă după ce a fost mușcată de șarpe: „Pentru prof, era doar o zgârietură”

Shehala Sherin o fetiță în vârstă de 10 ani a murit în India , după ce a fost mușcat de un șarpe veninos, care a mușcat-o în timp ce se afla la școala din districtul Wayanad din Kerala . Potrivit colegilor de clasă a fetei, profesorii au refuzat să o ducă la spital iar și acum snt anchetați. Acele pete, puncte roșii, de care copilul s-a plâns, potrivit profesorilor, erau  doar o zgârietură: dar nu a fost așa, fata a murit otrăvită de mușcătura șarpelui.

Shehala și-a prins piciorul într-o gaură din podeaua clasei  și  odată eliberată  a observat cele două puncte suspecte.

Declarație fără precedent: ” Insecte și șerpi pe Marte”

O jumătate de oră mai târziu, tatăl fetei a fost informat despre incident și a dus-o la o clinică, dar era prea târziu pentru a o salva acum, scrie presa internațională News18 . În India, mușcăturile de șarpe sunt adesea mortale din cauza utilizării tardive a tratamentelor și a lipsei endemice de doze de antidot în clinicile din zonele rurale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.