O fetiță de un an este în stare extrem gravă la spital după ce a înghițit o cantitate mare de droguri

O fetiță de un an este internată în condiții foarte grave în secția de terapie intensivă într-un spital din Foggia după ce a înghițit o cantitate mare de droguri. Micuța este în comă farmacologică . Potrivit unor surse de investigație, copilul a fost dus aseară la spital de către părinții ei, un cuplu rrom de naționalitate croată, ea 34 de ani și el 39 de ani. Starea copilului a apărut imediat extrem gravă .

O bandă de tâlhari români condamnați la un total 65 de ani de închisoare: au tâlhărit și torturat un cuplu italian

Copila ajuns aseară la spital deja în stare de inconștiență. Medicii au stabilizat-o imediat și au avertizat forțele de ordine. Cuplul de croați locuiește într-o rulotă la marginea orașului și se pare că în interior nu s-au găsit urme de droguri sau alte substanțe halucinogene.

Investigațiile autorităților sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.