O fetiță de un an a murit în chinuri groaznice după ce tatăl ei a opărit-o în cada cu apă fierbinte

O fetiță de un an a murit în chinuri groaznice după ce tatăl ei a opărit-o în cada cu apă fierbinte

Poliția a fost chemată la fața locului unde au găsit fetița zvârcolindu-se în chinuri, cu pielea jupuită. Oamenii legii au declarat că feța a suferit arsuri pe două treimi din corp. După două zile de chinuri, fetița de doar un an și o lună a murit la spital, la două zile după Crăciun, scrie Daily Mail.

Tragedia s-a petrecut în orașul american Jacksonville, în luna decembrie 2018.

Criminalul româncei Mihaela Roua a fost prins: Cristian Daravoinea a lăsat o fetiță de 6 ani orfană de mamă

Anchetatorii au descoperit că temperatura apei din cadă era de 67 de grade Celsius. Victima nu a prezentat alte urme de violență pe corp, semn că tatăl său a băgat-o direct în apă, mai degrabă decât să o țină sub dușul fierbinte.

Luni, bărbatul de 21 de ani a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce și-a recunoscut crima. Tânărul se mai afla în atenția poliției și pentru alte agresiuni, printre care atac armat și pentru agresiuni asupra surorii sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.