O fetiță de un an a murit blocată în mașină sub soare, tatăl a refuzat să spargă geamul: „Nu am bani să-l repar”

O fetiță de un an a murit blocată într-o mașină parcată la soare pentru că tatăl ei a uitat accidental cheile înăuntru, iar tragedia s-a produs deoarece tatăl fetiței a refuzat să spargă geamul  spunând că nu are bani să-l înlocuiască. Tatăl fetiței, Sidney Deal , în vârstă de 27 de ani, le- a spus și ofițerilor de poliție din Los Angeles , California, SUA, că aerul condiționat al mașinii este pornit și că fiica sa Sayah este „ ok ”.

Sidney Deal nu a permis polițiștilor să spargă geamul, să apeleze la un lăcătuș sau la un camion de remorcare din cauza costului reparării mașinii. Cu toate acestea, agenții au spart geamul și au încercat să o salveze pe fetiță care era inconștientă, dar a murit câteva clipe mai târziu.

Citește și O altă mamă inconștientă, un alt bebeluș mort: și-a lăsat fiica de 2 luni în mașină sub soare, două zile mai târziu a plecat la o petrecere

Poliția a reconstruit cele întâmplate, susținând că fetița a fost închisă în mașină cel puțin o oră. Tatăl copilului le-a spus ofițerilor că fiica lui se mișca între scaune și când s-a întins pe podeaua mașinii, a crezut că doarme. Bărbatul a fost arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.