O fetita de un an a fost ucisa intr-un raid israelian

O fetita de un an a fost ucisa intr-un raid israelian

Ieri, într-o serie de atacuri în Fâșia Gaza, patru palestinieni au fost uciși și doi soldați israelieni au fost răniți.

Un alt palestinian de 22 de ani și-a pierdut viața într-un raid aerian al forțelor israeliene din nordul Fâșiei Gaza, în timp ce o fetiță palestiniană de 14 luni a fost ucisă într-un raid israelian din estul orașului Gaza. Știrea a fost raportată de Ministerul Sănătății din Fâșia Gaza, declarând că sora mai mică a copilului și mama care este însărcinată au fost grav rănite. Alți patru civili au fost răniți într-un raid, care viza o unitate militară.

 

Autoritățile israeliene au anunțat închiderea trecerilor cu Fâșia Gaza destinate persoanelor și bunurilor. Pe lângă închiderea de la Kerem Shalom și Erez, Israelul a suspendat de asemenea pescuitul în largul coastei Gaza.

 

Potrivit postului de stat israelian Kan, aripa militară a Jihadului islamic a amenințat că va viza site-urile sensibile din Israel. Printre cele menționate în videoclipul lansat de Jihadul islamic se numără reactorul nuclear Dimona din sudul Israelului, aeroportul internațional Ben-Gurion lângă Tel Aviv și rafinăriile de petrol din Haifa din nordul țării.

Te-ar putea interesa și Siria, ONG: noi latacuri aeriene in Idlib, sase victime, inclusiv doi copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.