O fetiță de un an a fost infectată cu coronavirus în Italia: este în stare gravă

O fetiță de un an este internată în condiții grave în Bergamo . Micuța a fost testată pozitiv cu coronavirus . Acest lucru a fost confirmat către Corriere della Sera de directorul de terapie intensivă la spitalul Papa Giovanni Luca Lorini. „Este prognostic rezervat – a spus Lorini – dar este un caz rar. Copiii sunt cu greu afectați de această boală “.

Spitalul din Bergamo se confruntă cu o situație de mare dificultate : “Ne aflăm sub presiune, această boală este un fapt neașteptat care ne-a obligat să ne reorganizăm întreaga organizație – a declarat pentru Corriere directorul de sănătate al ASST, Fabio Pezzoli. Întreaga structură, toți angajații depun un efort deosebit, pentru care ar trebui mulțumiți ».

Citește și Coronavirus, în Wuhan un alt medic a murit

În unitate – subliniază Lorini – în acest moment există 126 de pacienți infectați cu Coronavirus. Dintre acestea, 37 de persoane cu vârste cuprinse între 50 și 75 de ani sunt în stare gravă, doi dintre aceștia au 35 și unul de 81 de ani. 25 sunt internați în terapie intensivă.

În Lombardia sunt 1.520 de pacienți cu Coronavirus pozitivi, dintre care 698 în spital și 167 în terapie intensivă. 461 se află în carantină, 55 sunt au murit. Acestea sunt cele mai recente cifre din Lombardia potrivit consilierului Giulio Gallera.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.