O fetiță de trei săptămâni a murit zdrobită în somn de tatăl ei de 114 kilograme

O fetiță de trei săptămâni a murit zdrobită în somn de tatăl ei de 114 kilograme

Un cuplu și-au pus fiica în pat cu ei, dar când s-au trezit micuța era pe jumătate zdorbită de grutate tatălui.  Mama micuței Lydia Louise Coomer, în vârstă de doar trei săptămâni, s-a trezit și a găsit-o pe micuța moartă sub greutatea soțului . Cei doi locuiesc într-un apartament  în Grace Crescent, Hanley, un oraș mic din Regatul Unit.

Copilul a fost dus la Spitalul Universitar Royal Stoke, dar medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.  Tribunalul din North Staffordshire a auzit mărturia tatălui Tom Coomer, care a spus că și-a hrănit fiica în jurul orei 3.30 dimineațe  înainte de a o pune între el și soția sa în pat.

Și-a violat fiica de 13 ani chiar de ziua ei de naștere: ” Doream să-i fac un cadou”

În timpul interogatoriilor cu poliția, mama Lydia, Ebony-Jade Pearson a declarat: “Nu beau alcool, dar fumez. Am fumat cinci țigări pe zi, în timpul sarcinii. Tom și cu mine fumăm canabis și am fumat de trei ori de când Lydia este cu noi acasă. Ultima dată a fost acum trei zile dar nu am fumat niciodată în interiorul apartamentului”.

Medicul legist care a efectuat autopsia pe micuța Lydia a declarat că nu există suficiente dovezi care să confirme moartea prin asfixiere, dar a subliniat, totuși, că un nou-născut în pat cu părinții implică mai multe riscuri și este periculos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.