O fetiță de trei luni răpită de tatăl ei a fost găsită moartă într-o mașină pe fundul unui lac

Căutarea frenetică a unei fetițe de numai trei luni răpită în Texas s-a încheiat marți în tragedie. Poliția a găsit cadavrul copilului în mașina tatălui ei, cufundat în Red River. Departamentul de securitate din Texas a emis un aviz de dispariție a fetiței , marți dimineață. Micuța Lyrik Brown  a fost văzută ultima dată luni seară în jurul orei  21:00 când a fost luată de tatăl ei, Jeremy Brown , de 30 de ani. A doua zi în jurul orei 16:00, poliția din Gainsville a raportat că bărbatul și mașina au fost găsiți  în apă.

Când vehiculul a fost scos din râu, poliția a descoperit trupul fără viață a fetiței care era încă legată de scaun. Se va efectua o autopsie pentru a determina cauza decesului copilului. Brown a fost arestat și va fi dus la închisoarea din județul Cooke. Potrivit mărturiei mamei fetiței, cei doi au avut o discuție aprinsă în timp ce se aflau în mașină. La un moment dat Jeremy a început să o lovească, iar femeia a sărit din mașină lăsând fetița pe bancheta din spate legată de scaun.

Un cuplu din Rusia și-au lăsat gemenii de 16 luni singuri în casă și au plecat în vacanță. Unul moare, celălalt este în stare disperată

Potrivi poliției Brown are un istoric penal încă din 2007 pentru mai multe infracțiuni legate de deținere și trafic de droguri, contrabandă cu arme de foc și agresiuni. Micuța Lyrik se născuse pe 18 februarie. Din postările de pe rețelele de socializare se pare  că bărbatul mai are alți trei copii din relații anterioare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.