O fetiță de trei ani nesupravegheată iese pe fereastră și merge pe marginea unui zid, la 10 metri înălțime / VIDEO

S-a întâmplat în Tenerife  într-un moment de neatenţie al părinţilor fetiței. Fără pic de teamă, aceasta a ieşit pe fereastra de la etajul patru  şi a mers pe brâul de ciment, la 10 metri deasupra solului.

Incidentul a avut loc sâmbătă într-o clădire din Playa Paraiso, Tenerife, vizavi de hotelul Hard Rock. Videoclipul a fost realizat de fiica unui turist care stă într-un apartament din fața clădirii, care a avertizat imediat autoritățile.

 

Sub privirile îngrozite ale martorilor, a înaintat până la balcon și s-a întors înapoi.  Au fost momente în care toată lumea şi-a ţinut respiraţia şi care s-au încheiat când copila de trei ani a intrat înapoi în casă.

Filmuleţul a ajuns rapid pe Facebook, unde a adunat trei milioane de vizualizări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.