O fetiță de trei ani a fost operată de urgență după ce înghițit 37 de magneți

O fetiță de trei ani a fost dusă de urgență la spital după ce a înghițit un șir de mărgele magnetice care începuseră să-i perforeze stomacul.

Cele 37 de sfere magnetice s-au unit și au format o brățară. Săptămâna trecută fetița începuse să se plângă de dureri de stomac și începuse să vomite până a leșinat. Transportată de urgență la spital, copilei i s-a făcut o radiografie iar medicii doar atunci au înțeles cauzele stării fetiței, scrie Mirror.

Citește și O fetiță de 12 ani a murit, părinții anchetați: poate a fost ucisă cu pietre în urma unui proces de adulter

Medicii de la Spitalul de copii Hunan din Changsha, China au reușit cu succes să extragă bilele, iar fetița se află încă la spital dar este în afara oricărui pericol.

Potrivit părinților, acele sfere aparțineau fraților mai mari a fetiței. O neatenție a părinților care ar fi putut-o costa viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.