O fetita de patru ani a luat o papusa dintr-un magazin, politistul scoate pistolul: ”Te impusc in fata”

O fetita de patru ani a luat o papusa dintr-un magazin, politistul scoate pistolul: ”Te impusc in fata”

Fără ca părinții să-și fi dat seama, fetița de 4 ani a luat o păpușă dintr-un magazin și a intrat în mașină. A început o urmărire nebună din partea unei patrule de polițiști. Mașina în care se aflau bona, părinții și cele două fetițe ale cuplului în vârstă de 1 ani și 4 patru ani a fost oprită de polițiști. Agenții ajunși în fața mașinii au scos pistoalele și i-au amenințat pe părinți sub ochii increduli ale fetițelor.

S-a întâmplat în Phoenix, Arizona, în data de 29 mai

“Te voi împușca în față”, a spus unul dintre agenți.  Scena a fost preluată de unii trecători care indignați de cele petrecute au distribuit video-ul pe reșelele de socializare. Cu armele afară agenții amenințau părinții și fetițele că îi vor împușca în față pentru ce au făcut. La un moment dat, unul dintre agenți l-a scos afară din mașină pe bărbat l-au trântit la pământ și l-au încătușat. Dar nu s-au mulțumit au încercat să  smulgă păpușa din mâinile fetițelor. În disperare ,mama  și-a lăsat fetele unor trecători după care a fost și ea trântită la pământ și încătușată.

“Te-aș fi putut împușca de față cu fiicele tale”, spune unul dintre cei doi agenți. Cuplul a fost ținuți la secția de poliție, dar nu au fost aduse acuzații împotriva lor. Cei doi soți au început un proces împotriva a departamentului de poliție pentru folosirea excesivă a forței, cerând daune de 10 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și Un barbat s-a stins din viata de durere dupa ce sotia si fiul lui au murit in atentatul de la Nisa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.