O fetiță de numai trei ani a fost violată și ucisă de mama și tatal ei vitreg

Povestea  îngrozitoare s-a petrecut în Albany, în statul Georgia din Statele Unite ale Americii: o copilă  numai trei ani a fost ucisă și violată de tatăl ei vitreg chiar sub occhi mamei. Când și-au dat seama că fetița nu mai respira au chemat de urgență salvarea susținând că fetița nu s-a simțit bine.

Medicii ajunși la fața locului și-au dat seama  că fetița a fost bătută cu violență până când a leșinat.

Chiar dacă medicii au făcut tot posibilul să o salveze pe micuță, a murit la numai o săptămână după  internarea în terapia intensivă. Rezultatele autopsiei efectuate pe corpul micuței  Janiyah Armanie Brooks  au  scos la iveală un adevăr îngrozitor: copila a fost bătută și violată cu  violență extremă.

Citește și Tragedie în seara de Crăciun: un tată și-a ucis cu bestialitate cele două fetițe

Fetița a decedat, iar potrivit investigatorilor care lucrează la anchetă, copila a fost masacrată de partenerul mamei sale chiar sub ochii ei.

Omul, Gregory Parker în vârstă de 20 de ani, a fost arestat de poliție și trebuie să răspundă acuzațiilor de viol, violență și cruzime asupra copilei. Aceeași soartă o așteaptă și pe mamă, Crystal Brooks în vârstă de 19 ani.

Potrivit anchetatorilor, nu ar fost prima dată când Janiyah a fost lovită atât de violent. Avea răni la cap, coaste rupte, mâini fracturate și rani evidente în părțile intime. “Janiyah Armanie Brooks a plecat de lângă noi pentru totdeauna  și nu o vom uita niciodată, ” a declarat poliția locală într-un comunicat în care promite să facă dreptate  acestei fetițe nevinovate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.