O fetiță de numai 5 ani a murit de coronavirus: fusese externată din spital câteva ore mai devreme

O fetiță de 5 ani a murit de covid la doar 15 ore după ce a fost externată din spital . Micuța  Tagan White, din Amarillo, Texas, s-a îmbolnăvit în urmă cu o săptămână. Familia a observat că devenise letargică, apoi câteva zile mai târziu a început să vomite, așa că mama a decis să o ducă la spital.

Potrivit Mirror, s-a descoperit în spital că avea coronavirus. Părinții au explicat că nu au bănuit niciodată că ar putea fi pozitivă, deoarece nu a avut niciodată simptome de covid, cum ar fi tuse sau dureri în gât. După vizită, însă, medicul le-a explicat părinților că fetița ar putea continua tratamentul acasă și  au externat-o .

Citește și Un tată a tăiat gâtul celor doi copii ai săi: ”Blocajul din cauza coronavirusului m-a scos din minți ”

Întorcându-se acasă, mama și-a pus fiica în pat, dar când s-a trezit, în jurul orei 3 dimineața pentru a vedea cum se simte, a observat că nu respira și nu răspunde la stimuli. A chemat imediat o ambulanță dar fata a murit câteva ore mai târziu. Femeia a scris un post  pe Instagram în care și-a salutat fiica pentru totdeauna și a lansat acuzații împotriva medicilor despre care a spus că nu au fost în stare să evalueze gravitatea cazului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu:  https://www.mirror.co.uk/news/us-news/mums-heartbreak-after-covid
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.