O fetita de noua ani si-a dat foc in casa in timp ce se juca cu bricheta: se afla in stare grava

O fetita de noua ani si-a dat foc in casa in timp ce se juca cu bricheta: se afla in stare grava

O fetiță de nouă ani și-a dat foc în timp ce se juca cu o brichetă. Mama ei era în grădină, cu celelalte surori mai mici  când deodată auzi țipetele fetiței.  Incidentul a avut loc în Florida iar fetița a fost internat într-un centru de arși  din Miami din cauza arsurilor grave. Deși a fost stabilizată, se află în stare critică.

 

Mama fetei nu a fost acuzată fiind considerat un accident. Fetița a găsit o brichetă și o sticlă de spirt sanitar  și fără să-și dea seama de pericol, a început să joace.

“Se pare că fetița ar fi deschis sticla de alcool lăsând să cadă pe podea o mare cantitate de lichid. Jucându-se cu bricheta, lichidul a luat foc chiar lângă ea iar flăcăriile au ajuns la picioare”, a declarat șeful Batalionului de salvare Fort la New York Post Lauderdale Stephen Gollan.

 

Flăcările i-au provocat arsuri  de gradul al doilea pe brațe și picioare pe o suprafață de aproximativ 30% din corp.

Te-ar putea interesa și Doliu in cinematografie: regizorul filmului ”Iisus din Nazaret”, Franco Zeffirelli a murit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.