O fetiță de două zile a fost găsită abandonată și închisă într-o pungă de plastic cu un cuțit înfipt în spate

O fetiță a fost găsită abandonată în Argentina: fetița, învelită într-o pătură roșie cu albastru și închisă într-o pungă de gunoi, avea un cuțit ruginit înfipt în spate.

Un instructorul de gimnastică în vârstă de 31 de ani, Diego Sebastian Penayo, a făcut descoperirea dramatică. Copila era înfășurată într-o pătură roșie și albastră închisă într-o pungă de plastic și în spate avea înfipt un cuțit ruginit: din fericire, totuși, era încă în viață și plângea.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce poliția a găsit o sticlă de bere în vaginul soției sale sinucigașe

Tânărul de 31 de ani nu a ezitat să ducă fetița la cea mai apropiată secție de poliție după care a fost dusă de urgență la spital. În ciuda faptului că a fost înfășurată într-o pungă de plastic pentru o lungă perioadă de timp și mai ales în ciuda faptului că a fost străpunsă de un cuțit, fetița a arătat un caracter tare și o dorință de viață incredibile. Prin urmare, medicii au decis să o numească Esperanza. Potrivit polițiștilor, mama ei a abandonat-o imediat după ce a născut-o și i-a provocat rănile prin înjunghiere. Din fericire cuțitul nu a atins niciun organ vital.

Între timp, polițiștii au găsit-o pe mama fetiței și au arestat-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.