O fetiță de doi ani era să moară după ce a înghițit o baterie rotundă

Elsie-Rose, în vârstă de doi ani, a înghițit o baterie fără ca părinții ei să știe, iar primul semn a fost când a început să se plângă de durere de burtă. Au dus-o la spital, unde medicii au găsit bateria de litiu de dimensiunea unui ban depozitat în gât. Mamei sale i s-a spus să îi dea „un ultim sărut” înainte de operație deoarece era foarte de aproape de moarte. Medicii de la Spitalul de Copii Sheffield, South Yorkshire, i-au spus că este periculos, deoarece curentul din baterie s-a amestecat cu saliva și a produs o reacție exact ca și soda caustică începând să ardă  tot ce a întâlnit în drumul său.

La 19 ani, afectat de distrofie musculară, moare după două zile dupa ce și-a încoronat visul: s-a diplomat

Bateriile înghițite pot provoca sângerări interne catastrofale și moarte în câteva ore, iar lui mamei Kirsty i s-a spus că trebuie să iasă imediat. Oprația a fost un succes, dar fetița a trebuit să stea 5 zile în terapie intensivă.

Kirsty nu are nici o idee de unde ar fi putut înghiți bateria Elsie-Rose, considerând că în locuința lor sunt o grămadă de jucării care aparțin a celor 4 frați mai mari. Micuța Elsie-Rose este și acum sub tratament  pentru a i se vindeca arsurile din gât dar se va recupera complet .

Sursa: Metro

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.