O fetiță de 9 luni a murit sufocată de pisică: “Am găsit-o găsit în cărucior deasupra ei”

Pisica a adormit pe fața  fetița de 9 luni și a ucis-o . Alexandra, o fetiță de nouă luni, adormise în cărcurior afară în curtea din spatele casei, în timp ce mama în vârstă de 22 de ani a mamei sale Snezhana, făcea curățenie. Pisica s-a urcat în cărucior și s-a așezat pe fața fetiței și a adormit.

Femeia, care locuiește în regiunea Vinnytsia din estul Ucrainei, la aproximativ 125 de mile de Kiev, a mers să verifice dacă bebelușul este în regulă când a găsit pisica în căruț. A îndepărtat imediat animalul și a încercat să reînvie copilul, dar, din păcate, fiecare încercare a fost în zadar. Femeia a chemat paramedicii, dar nu au putut face nimic pentru copil.

Citește și Tragedie în familie! Un copil de 6 ani cade sub plugul de deszăpezire și moare: tatăl era la volan

Potrivit autorităților, animalul ar fi mirosit laptele și prezența unui corp cald așa că  instinctiv, s-a cuibărit în cărucior, sufocând fetița care nu avea suficientă putere pentru a-l îndepărta sau pentru a striga după ajutor. Poliția, potrivit Daily Mail , a descris decesul ca fiind accidental   și nu a fost făcută nicio plângere împotriva mamei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.