O fetiță de 9 ani a murit din cauza complicațiilor de coronavirus: „Nu a avut niciodată probleme de sănătate”

A murit la vârsta de 9 ani din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. Kimora ‘Kimmie’ Lynum este una dintre victimele Statelor Unite ale Americii, cea mai tânără din Florida, unde locuia împreună cu familia ei. După ce s-a infectat cu virusul, starea fetița s-a agravat până când nu s-a mai putut face nmic.

Kimmie a fost întotdeauna un copil sănătos, nu a avut niciodată vreo patologie anterioară, dar când s-a infectat cu coronavirusul, în ciuda vârstei sale foarte fragede, starea ei a început să se înrăutățească. Fetița a fost dusă în camera de urgență cu o febră foarte mare, medicii au făcut testul care a rezultat pozitiv, dar au spus că ar fi putut fi internată și  câteva ore mai târziu a murit.

Numărul de infecții cu Covid crește și în Franța, Ministrul Sănătății: „Am irosit lucrurile bune făcute până acum”

Într-un timp scurt, condițiile sale s-au deteriorat, după cum a transmis presa locală. Nu se știe nici măcar cum a reușit Kimmie să se infecteze, deoarece a stat întotdeauna acasă și mama ei nu a vrut să o înscrie nici măcar la o tabără de vară, tocmai pentru că se temea de covid.

Moartea fetiței a zguduit întreaga comunitate și s-a organizat o strângere de fonduri pentru mama fetei , care nu de mult rămăsese văduvă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.