O fetiță de 8 ani ucisă într-un schimb de focuri la petrecerea unei echipe de fotbal

Missouri, o fetiță de 8 ani ucisă într-un schimb de focuri la petrecerea unei echipei de fotbal

O fetiță de 8 ani a fost ucisă într-un schimb de focuri de armă la un eveniment legat de sezonul de fotbal preșcolar din St. Louis, Missouri. Alte trei persoane, două adolescente și o femeie, au fost rănite. Autorul și motivul episodului sunt încă necunoscute.

Micuțul șofer de 8 ani din Germania iar s-a urcat la volan: de data asta a tamponat un TIR

Victima, care era acolo cu membrii familiei și este cel de-al doisprezecelea copil ucis din aprilie în oraș într-un schimburi de arme de foc.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.