O fetita de 8 ani ramane blocata sub toboganul goflabil: moare sufocata

O fetita de 8 ani ramane blocata sub toboganul goflabil: moare sufocata

Tobogul gonflabil pe care se juca s-a dezumflat blocând o fetiță de 8 ani sub greutatea lui ucigând-o pe loc.  Cea mică a rămas prinsă în interiorul materialului până când a murit sufocată din cauza lipsei de oxigen.
Faptele au avut loc la o stațiune din Huangshan, un oraș turistic popular din provincia Anhui din estul Chinei. Imediat au intrevenit ajutaorele încercând să fac tot posibilul pentru a ajuta copila, dar fiecare încercare a fost în zadar. Compania care conduce jocurile s-a justificat spunând că la momentul producerii accidentului erau prezenți prea mulți oameni și, din acest motiv, structura a cedat.

 

Alți patru oameni s-au blocat în tobogan. Au fost duși la spital, dar nimeni nu ar fi în stare gravă, potrivit The Sun. Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a descoperi exact ce s-a fi întâmplat.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Inundatii in Elvetia: un rau a iesit brusc din matca provocand doi morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.