O fetiță de 8 ani este în pericol de înec, mama și bunicul se aruncă în piscină pentru a o salva: toți mor înecați

O poveste tristă cea care a avut loc în mica comunitate din East Brunswick, New Jersey. O fetiță în vârstă de opt ani, Sacchi, încerca să învețe să înoate în piscină, dar, la un moment dat, a început să se scufunde. Mama și bunicul care au fost martori la scenă au încercat să o salveze, aruncându-se în piscină. Din păcate, niciunul dintre ei nu știau să înoate, dar au încercat să salveze salveze fetița. Un gest firesc care a dus din păcate la decesul celor trei în piscina casei pe care o cumpăraseră cu multe sacrificii în urmă cu o lună. Comunitatea East Brunswick este în stare de șoc.

Inundaţii puternice în partea de vest a Văii Jiului: drumul național 66A s-a rupt din cauza viiturilor

Mama fetiței, Nisha Patel, avea 33 de ani, în timp ce bunicul ei, Bharat Patel, avea 62 de ani. În casă se afla mătușa fetiței care este încă în stare de șoc. Autoritățile au fost chiamate de vecini care au auzit urletele provenind din curtea familiei. Deși ambulanța a ajuns la scurt timp, paramedicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul mamei, fiicei și bunicului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.