O fetiță de 8 ani a murit după ce a fost violată de 16 bărbați

În orașul indian Tamil Nadu , o fetiță de 8 ani a murit la spital după ce s-a plâns de dureri severe de stomac. Potrivit tabloidelor britanice, părinții și-au dat seama că situația era gravă când au auzit-o pe fetiță urlând în baie . Tatăl adoptiv a spart ușa și a adus-o repede pe fată la spital. Din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viața și au fost nevoiți să constate decesul.

Momentan nu este clar care a fost cauza morții. O autopsie efectuată pe corpul copilului va determina acest lucru. Cu toate acestea, cazul a fost catalogat drept „ moarte nenaturală ” și există posibilitatea ca moartea să fie cauzată de agresiune sexuală în lunile anterioare. În acest moment, în orice caz, nimeni nu a fost considerat suspectat

Gemenele în vârstă de trei ani care au murit în incendiu în fața mamei lor: „Au fost găsite ținându-se de mână ”

Ipoteza conform căreia moartea ar fi putut fi cauzată de violența sexuală suferită de fată rezultă din faptul că la sfârșitul anului 2019 părinții au raportat 16 bărbați, inclusiv unele rude de viol. Aceștia au observat violența suferită atunci când fiica și-a schimbat radical atitudinea . Înainte, era o fată solară și veselă, căreia îi plăcea să se joace și, brusc devenise retrasă și nu voia să fie atinsă de nimeni. În plus, noaptea avea coșmaruri,  atacuri de panică și tremurări bruște. Potrivit părinților, fetița devenise retrasă cu trei ani înainte de decesul ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.