O fetiță de 7 ani a rămas fără picioarele după ce medicii au confundat meningita cu durerea de burtă

Unei fetițe de 7 ani a fost nevoită să i se amputeze picioarele după ce medicii au confundat meningita cu o banală durere de burtă.  Fetița se afla în vacanță cu părinții când a început să se simtă rău. Dusă la medic, a fost trimisă înapoi acasă deoarece potrivit medicilor nu era decât o durere de burtă.

Brogan-Lei Partridge, în vârstă de 7 ani, a fost trimis acasă de medic dar câteva ore  mai târziu a trebuit să fie internată. La puțin timp fetița a intrat în comă unde a stat o săptămână. Mama ei, Amy Partridge, în vârstă de 28 de ani, îndeamnă alți părinți să fie mai atenți de simptomele potențial mortale și care au lăst-o pe fiica ei fără picioare.  Brogan, de la Rednal, Birmingham, și-a pierdut ambele picioare după ce a contractat septicemia cauzată de meningita B, scrie Mirror

Un tată și-a violat cele două fiice timp de 32 de ani: din incest s-au născut trei copii

Acum fetița încearcă să-și recâștige independența.

Un studiu recent realizat de compania farmaceutică GlaxoSmithKline a descoperit că mai mult de jumătate dintre părinți nu știu sau nu vor să conștientizeze că vaccinurile ar putea ajuta la prevenirea unor forme de meningită. În timp ce noile date de la Public Health England, luna trecută, au arătat că numărul copiilor vaccinați în Anglia a scăzut extrem de mult.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.