O fetiță de 7 ani a fost înjunghiată mortal cu o foarfecă de un prieten al mamei sale

O fată în vârstă de 7 ani a fost ucisă de un  prieten  al mamei sale, care a înjunghiat-o cu o pereche de foarfece. Conform celor reconstituite de știrile canadiene de știri CBC , oroarea a avut loc marți, 19 mai, într-un apartament din Edmonton, Canada. Totul a început când Melissa Desrosiers, mama fetiței, și-a invitat prietenul, David Michael Moss, 34 de ani, la ea acasă. Când femeia și-a pus cele două fiice în pat la culacare, Bella Rose, de 7 ani și Lily, de 4 ani, bărbatul a luat o pereche de foarfece și a lovit-o de mai multe ori pe micuța Bella Rose. În acel moment, femeia a fugit cu cealaltă fiică, în timp ce bărbatul ulterior a fost arestat.

A abuzat de mai mulți elevi: ” Nu vreau să ajung la închisoare, vreau să fiu castrat”

Conform celor reconstituite de anchetatori, criminalul suferea de depresie de mai mult timp, motiv pentru care Melissa îl invita de multe ori la ea acasă ca să nu se simtă singur. Potrivit mamei fetei, aflată încă în stare de șoc, înainte de a fi ucisă, fata i-a făcut un desen ucigașului său pentru a-l înveseli. Melissa Desrosiers se confruntă acum cu o altă tragedie: în iulie anul trecut soțul ei Ben și tatăl celor două fete, s-a sinucis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.