O fetiță de 6 luni, rămâne invalidă după ce a fost bătută cu bestialitate de babysitter: nu va face pușcărie

O fetiță de 6 luni, rămâne invalidă după ce a fost bătută cu bestialitate de babysitter: nu va face pușcărie

A bătut -o că era s-o omoare, dar a cum este liberă.  Shannon Soutter, o tânără de 23 de ani din Glasgow, a bătut cu sălbaticie o fetiță de 6 luni, provocând leziuni ale creierului și fracturi ale craniului, coastelor și gleznei. Copila nu este moartă, dar, potrivit medicilor, este probabil să rămână oarbă, în ​​timp ce tânăra  nu va face nici o zi de închisoare.

Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Shannon a recunoscut inițial că a scuturat copilul, spunând că apoi i-a trântit din greșeală capul de mobilier iar după anchetă a fost găsită vinovată de atac. Nu știm motivele care ar fi determinat-o să facă un astfel de gest, dar s-a dovedit că femeia suferă de tulburări mentale. În ziua procesului, ea a fost foarte supărată pentru că a trebuit să renunțe la programarea de la coafor.

Curtea din Glasgow, potrivit The Sun, a recunoscut că tânăra de 23 de ani are o depresie gravă, o stare psihică atât de alterată încât judecătorii nu au considerat închisoarea adecvată și încât a condamnat-o pe femeie la 300 de ore de muncă socială. Ea nu va putea avea contact fără supraveghere cu minori și va trebui să urmeze un tratament pentru problemele sale de sănătate mintală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.