O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

O fetiță de 6 ani a murit în luna ianuarie la doar câteva zile după ce s-a născut sora ei cea mică. Părinții au decis să păstreze corpul încă cinci zile pentru a putea fi alături de familie.

Evenimentele s-au petrecut în North Yorkshire (Regatul Unit) și au fost raportate de Emily Nixon, mama micuțelor. Potrivit lui Nixon, fiica sa Darcy Roger s-a născut cu o tulburare rară numită VACTERL Association , care afectează diferite organe ale corpului. La doar 6 ani, Darcy fusese operată de mai bine 20 de ori și aștepta o altă intervenție chirurgicală cardiacă când a contractat infecția care a ucis-o pe 24 ianuarie.

De la o cerșetoare în metrou, la un contract de milioane de euro / VIDEO

Surioara ei s-a născut cu doar o săptămână înainte, așa că familia a regretat că nu au reușit să se cunoască mai bine.  După moartea lui Darcy, Emily și partenerul ei au stat cinci zile cu trupul fiicei decedate și cu ceal al nou-născute lor într-un dormitor cu o temperatură controlată în Spitalul Pediatric Martin House Hospice pentru ca cele două fete să-și poată lua rămas bun

„Am petrecut cinci zile cu ele și am făcut poze ”, a adăugat mama. Acum, Emily și partenerul ei, Kristian D’Rosario, 30 de ani. În urma durerii pierderii fiicei lor cei doi părinți au lansat în memoria ei un brand vestimentar numit Love Darcy Clothing . Emily, a strâns mai mult de 3.000 de euro pentru Spitalul Pediatric Martin House Hospice, declarând: “Cel mai devastator lucru este că Darcy nu a putut petrece suficient timp cu Bea, pentru că și-a dorit așa de mult să o cunoască. Ar fi fost cele mai bune prietene”

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.