O fetiță de 6 ani fură dulciuri într-un magazin, drept pedeapsă mama ei o leagă și îi arde mâinile

A legat mânuțele mâinile fiicei sale de 6 ani și le-a dat după ce fetița a furat niște dulciuri . O mamă  a fost arestată după pedeapsa cumplită pe care i-a dat-o fiicei sale. Incidentul șocant a avut loc în orașul Cochabamba din Bolivia după ce tânăra victimă și sora ei de 4 ani au furat câteva dulciuri dintr-un magazin local.

Se pare că femeia intenționa să facă același lucru și cu cea mică, dar a fost oprită înainte să o poată face. Totul s-a întâmplat după ce proprietarul unui magazin s-a plâns de furtul câtorva dulciuri și cele două fete au apărut din imaginile camerei. Când mama a fost avertizată cu privire la incident, ea a vrut să le dea fiicelor sale o pedeapsă exemplară.

Citește și O mamă și-a ucis fiul de 11 ani și a încercat să scape de corp prăjindu-l pe grătar: „Întotdeauna l-am urât ”

Potrivit Mirror,  a legat mâinile fiicei sale mai mari și apoi a ars-o, în timp ce cea mică a reușit să scape. Polițiștii au ajuns la fața locului și au arestat-o ​​pe femeie și pe partenerul ei. Mama a fost eliberată ulterior deoarece este însărcinată în luna a șaptea. Procesul împotriva ei va începe după ce va naște.

Fetița de 6  ani a avut  arsuri de gradul II pe  brațe și mâini și se află în stare stabilă la spital. Va trebui să fie supusă cel puțin patru intervenții chirurgicale pentru a-și recâștiga mobilitatea brațelor și mâinilor iar recuperarea acesteia va dura luni de zile, au declarat medicii.

Sursa foto: Newsflash

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.