O fetiță de 6 ani, cu paralizie cerebrală, reușește să meargă singură pentru prima dată / VIDEO

Micuța Lovely Johnson s-a născut cu paralizie cerebrală, un handicap ce o împiedică să se deplaseze singură. Cu câteva zile, fetița de 6 ani, care locuiește în Texas, a surprins pe toată lumea făcând un lucru care în mod normal îi este imposibil: a reușit să meargă singură pentru prima dată în viață.

Paralizia cerebrală este un handicap care privează de mobilitate aproape 17 milioane de persoane. Este consecința unor leziuni ireversibile care apar, fără a se ști exact de ce, pe creierul în dezvoltare al fătului.

Și-a pierdut mama, iar tatăl nu știe să o pieptene: soferița autobuzului școlar îi face codițe în fiecare dimineață

„Mi-a cerut să o filmez, pentru că simțea că va reuși”, a povestit mama sa. Emoționată și mândră de fiica sa, ea a postat imediat înregistrarea pe rețelele sociale, iar filmul s-a viralizat.

„Inima îmi bătea nebunește. Știam că fiica mea era pe cale să-și vadă împlinit un vis: să poată merge la fel ca ceilalți copii de vârsta ei. A fost foarte, foarte încântată și se vede și în filmare bucuria ei. Acești câțiva pași îi vor schimba cu adevărat viața”, spune mama lui Lovely, potrivit People.com

Imediat, presa americană a preluat emoționanta poveste. De atunci, imaginile cu Lovely fac înconjurul lumii. Hotărârea și curajul ei i-au adus respectul tuturor. Iar medicii americani au confirmat că ceea ce a realizat fetița este un lucru de toată isprava pentru cineva care suferă de paralizie cerebrală.

Most of you know my daughter has cerebral palsy and needs her Walker to get around. She decided to get up and try walking without her walker and braces. My hero is not someone older than me it's my 6 year old princess.For licensing/commercial usage, please contact: licensing@rumble.com

Pubblicato da Lovely Johnson su Venerdì 4 ottobre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.