O fetiță de 6 ani cade în iazul înghețat, fratele ei de 10 ani se îneacă în încercarea de a o salva

A sărit în iaz pentru a-și salva sora mai mică, dar a murit. Benjamin Luckett, în vârstă de 10 ani, și-a văzut sora mai mică căzând în iazul înghețat. Micuța Abigail, în vârstă de 6 ani, a fost salvată de fratele ei mai mare, dar el nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Copiii se jucau lângă un iaz înghețat, nu departe de casa familiei din Millington, Shelby County, Tennessee.

Fetița a încercat să traverseze, dar grosimea gheții era prea subțire și s-a rupt sub picioarele ei. Fratele ei s-a scufundat imediat pentru a o salva și cu mare efort i-a ținut capul deasupra apei pentru a o menține în viață.

Citește și Merge 10 km prin zăpadă pentru a-și face vaccinul Covid: povestea incredibilă a unei femei de 90 de ani

Alarma a fost dată un alt frate care a văzut ce s-a întâmplat. Din păcate pentru Benjamin nu s-a mai putut face nimic de făcut. Autoritățile au reușit să recupereze copilul, dar era deja mort. Fetița a fost dusă de urgență la spital iar medicii au spus că micuța se va recupera datorită fratelui ei care nu mai este, scrie The Sun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.