O fetiță de 6 ani a murit frig într-un sat din Ucraina: a fost găsită cu fața în jos și brațele înfășurate în jurul corpului

Tragedie în satul ucrainean Sosnivka . O fetiță în vârstă de 6 ani a fost găsită moartă de frig duminică seara, la aproximativ 8 kilometri de centrul orașului. Fetița se numea Milena și se pare că fetița încerca să ajungă acasă dar pierzându-și ochelarii s-a rătăcit și a murit de frig, scrie The Sun.

Milena Sheveleva ieșise duminică seara împreună cu vărul ei . Se pare că, la un moment dat, cei doi s-au certat și că băiatul a fugit, lăsând-o singură . În acel moment, fetița ar fi încercat să ajungă în sat, dar din cauza întunericului s-a rătăcit. Părinții fetiței, văzând că nu Milena nu se mai întorcea acasă, au alertat autoritățile.  Acest lucru s-a întâmplat duminică în jurul orei 19:00. Mai multe patrule  de polițiști împreună cu alți vecini au plecat imediat în căutarea ei.

Un polițist descarcă fără milă pumni și picioare unui adolescent de 15 ani în timpul unei verificări de rutină VIDEO

O ploaie torențială și vântul au complicat căutările , micșorând temperatura pe timp de noapte sub zero. Cadavrul micuței Milena a fost găsit la aproximativ la aproximativ 8 kilometri de centrul orașului. Au găsit-o întinsă cu fața în jos, cu brațele înfășurate în jurul corpului, în încercarea de a se proteja de frigul pătrunzător.

Potrivi agenților de poliție, la un moment dat, obosită și înfrigurată, fetița s-a culcat la pământ crezând poate că cineva o va găsi la timp. Dar nu a fost așa…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.