O fetita de 6 ani a cazut de la etajul 26 dupa care s-a ridicat si a plecat

O fetita de 6 ani a cazut de la etajul 26 dupa care s-a ridicat si a plecat

Miracol sau fals? Dacă videoclipul ar fi adevărat, acest copil de șase ani trebuie să aibă foarte mulți îngeri păzitori în cer.  Ea a căzut de la etajul 26 al unui zgârie-nori și, după impact, s-a sculat și a plecat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

A supraviețuit după o căzătură de la aproximativ 80 de metri.

O fetiță de 8 ani ucisă într-un schimb de focuri la petrecerea unei echipe de fotbal

Conform celor relatate în descrierea videoclipului care a apărut pe YouTube, copila după accident a fost transportat la spital de persoane care au fost martore la incident. Căzătura i-ar fi provocat copilei doar o fractură la mâna dreaptă și nu este în pericol de a-și pierde viața.

Accidentul s-ar fi întâmplat în Chongqing, un oraș din sud-vestul Chinei.

VIDEO

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.