O fetita de 5 ani a fost rapita. Apelul parintilor: ” A fost operata pe creier, are nevoie de tratament”

O fetita de 5 ani a fost rapita. Apelul parintilor: ” A fost operata pe creier, are nevoie de tratament”

Tensiune în SUA pentru dispariția lui Maleah Davis, 5 ani de Sugar Land, Texas. Copila era cu tatăl ei vitreg și cu fiul acestuia, în vârstă de 2 ani, în mașină să-și ia mama la aeroport când au fost opriți de 3 bărbați hispanici care l-au bătut pe om până l-au lăsat inconștient și apoi au răpit fetița: “A avut o operație pe creier luna trecută și are nevoie de tratament”.

 

Fata a fost văzută ultima oară în după-amiaza  de vineri, 3 mai. Purta o fundiță roz în păr, o jachetă albastră, blugi și adidași. Era în compania tatălui său vitreg, Darion Vence, 26 de ani, și fiul său, de 2 ani și se mergeau să o ia pe mama copilei de la aeroport când a fost răpită de trei bărbați.

 

Mamam fetiței este diperată: “Sperăm că cineva care vede poza ei ne poate ajuta să ne găsim pe copila și să o aducem înapoi în familie”. Fetița , pare să fi suferit o operație de creier luna trecută și pentru aceasta are nevoie de controale și medicamente.

 

Te-ar putea interesa și Jaf ca in filme! Cinci persoane au folosit o mitraliera si gaze iritante pentru a jefui o un bar din Germania

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.