O fetiță de 4 ani într-un scaun cu rotile jignită de un bărbat: ” Ești o povară pentru societate, mai bine nu te nășteai”

Acestea  sunt frazele îngrozitoare pe care un bărbat le-a adresat unei fetițe de 4 ani forțată să stea într-un scaun cu rotile din cauza unei patologii rare numită boala lui Perthes. Acestă boală  atacă femurul și face mișcările extrem de dureroase.

Quinn Ross urma să meargă la școală cu mama ei Emma și fratele ei mai mare Alex, în vârstă de 10 ani, când acel ”bărbat” a început să strige acele fraze  „într-un mod înfricoșător”, așa cum a afirmat  chiar și mama. Incidentul a avut loc în Cheshunt, Hertfordshire, Regatul Unit.

“Bărbatul a urlat la ea, spunând că nu ar fi trebuit să se nască, că este doar o povară pentru sistemul național de sănătate și pentru societate”, a spus mama ei, în vârstă de 32 de ani, pentru cotidianul “Metro”.

”Dacă el moare, murim şi noi”, doi soți români s-au sinucis când fiul lor a murit de cancer

Bărbatul s-a întors apoi către mama lui Quinn, spunându-i că ar fi trebui să facă avort când a descoperit că va avea o fiică cu handicap. Sărăca mamă a rămas împietrită la auzul acestor cuvinte iar unul dintre profosori, martori la scenă avertizat poliția despre cele întâmplate.

“Acum Quinn se teme de bărbați și nu îi place să iasă în scaunul cu rotile chiar dacă are dureri îngrozitaore”, a spus mama sa. După cele întâmplate fetița primește și sprijin psihologic . Speranța este ca într-o zi copilul să nu mai aibe nevoie de un scaun cu rotile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.