O fetiță de 4 ani a murit în urma torturilor groaznice la care a fost supusă: rănile provocate i-au fost cusute în casă

O fată în vârstă de 4 ani a fost găsită cu răni groaznice și cusute. Corpul ei prezenta mușcături și a  fost descris fe către procurori  ca un „caz dezolant de abuz, neglijare și ucidere a unui copil nevinovat, fără apărare”.

Micuța Zya Singleton a fost găsită acoperită de cusături făcute în casă, arsuri de țigări pe brațe și picioare, oase rupte, răni deschise, urme de mușcătură și răni provocate prin înțepături.  Așa au găsit-o agenții de poliție când au fost chemați la o locuință din Philadelphia, pe 30 octombrie, în urma unui raport că un copil a căzut pe fereastră.

Îngrijitoarea Samilya Brown, în vârstă de 38 de ani, a susținut că fata se juca cu o pisică atunci când a căzut. La sosirea poliției, au găsit-o pe micuța Zya în baia de la etajul doi fiind în vana cu apă rece. Fetița a fost dusă de urgență la  Spitalul Universitar Thomas Jefferson pe 30 octombrie și apoi a fost transferată la Spitalul de Copii din Philadelphia, dar pe 3 noiembrie a murit, scrie CNN  

Examinatorul medical a stabilit că Zya a murit din cauza loviturilor cu un obiect contondent, a rănilor termice și a sepsisului , relatează The Philadelphia Inquirer  și se crede că fetița a fost abuzată și torturată de ani de zile.

Fetiță de 22 de luni bătută și otrăvită în 2017 : după doi ani cadavrul se află încă la morgă

 

Procurorul adjunct al districtului Philadelphia, Chesley Lightsey, a declarat: „După analizarea corpului situația a devenit mult mai clară. Moartea fetiței a survenit în urma abuzurilor continuate  și pe termen lung asupra fetiței, nu a unei căzături de la  fereastră”. Procurorul a adăugat alți patru copii, cu vârste cuprinse între doi și 13 ani, de atunci au fost scoși din casa lui Brown și trimiși să locuiască împreună cu tații lor biologici.

Avocatul districtului Larry Krasner a declarat: “Acesta este un caz oribil și sfâșietor de abuz, neglijare și ucidere a unui copil nevinovat, fără apărare.”

Samilya Brown a fost arestată cu acuzația de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.