O fetiță de 4 ani a ajuns la spital cu constipație din cauza unui regulament al grădiniței

O fetiță de 4 ani a ajuns de urgență la spital cu o  constipație severă , din cauza uni regulament al grădiniței. Administrația grădiniței  adoptat o reducere decisivă și drastică a cheltuielilor, raționând utilizarea hârtiei igienice. Noile reguli impun fiecărui copil să solicite permisiunea de a avea o bucată de hârtie, după cum este necesar, înainte de a merge la baie.

 

Cu toate acestea, copilei i-a fost rușine să ceară hârtia și a preferat să nu meargă la baie, declanșând astfel probleme grave de sănătate care au necisitat spitalizarea. Roadul Kitchener primar din Canton, Cardif, a ales să nu pună hârtie în băi, pentru a evita risipa și ca unii copii mai mari să înfunde toaletele cu jocuri stupide.

 

Un copil de un an a murit de foame după ce a fost hrănit cu mâncare vegană: părinți arestați

Unii copii, însă, s-au murdărit și au suferit un disconfort sever, până la punctul de a se simți rău,  spune o mamă pentru Daily Mail. Femeia a explicat că fiica ei nu a avut niciodată probleme și că mergea la baie singură și fără probleme, dar cu noile reguli a început să dezvolte anxietate până când a avut probleme cu constipația, deoarece a preferat să nu meargă deloc la baie.

Părinții copilului au depus o plângere la directorii grădiniței iar acesta  a anunțat că va examina regulile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.