O fetiță de 3 ani s-a închis în mașină cu sora ei de 15 luni în timp ce mama lor trage un pui de somn: poliția a găsit-o moartă

Fetița de trei ani a intrat intrat în mașină în timp ce mama ei doarmea în casă și a murit. O fetiță de 3 ani a murit din cauza căldurii după ce s-a închis în mașină cu sora ei cea mică, chiar în momentul în care mama lor trăgea un pui de somn în acasă.

Laykn Petchenik în vârstă de trei ani, a fost găsită moartă în interiorul unei mașini din Booneville, Arkansas, în timp ce sora ei mai mică, Olivia, în vârstă de 15 luni, a fost găsită leșinată în același vehicul și transportată de urgență la spitalul unde se luptă între viață și moarte. Potrivit rapoartelor din presa locală, fetele ar fi scăpat de controlul mamei care ațipise.

O imagine care se comentează singură: un polițist a hrănit cu biberonul o fetiță rămasă singură

Când femeia s-a trezit și nu a văzut fetițele, a chemat poliția. Când au sosit agenții, micuțele se aflau  în mașină: cea mai mare a fost declarată moartă la scurt timp, în timp ce cea mai mic se afla în condiții foarte grave. Fetele s-au închis în mașină în timp ce temperatura afară era de 35 de grade. Poliția cercetează acum cazul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.