O fetiță de 3 ani a murit înghețată de frig: afectată de somnambulism a ieșit din casă în toiul nopții

Micuța Angelina , în vârstă de 3 ani, suferea de somnambulism și în toiul nopții s-a ridicat din pat și a ieșit din cameră. Temperaturile extrem de scăzute nu i-au lăsat nicio scăpare micuței care a murit înghețată de frig.

Mama , Svetlana Kuleshova  în vârstă de 23 de ani, a găsit-o fără viață. Femeia s-a trezit dimineață și nu și-a găsit fetița în pat, așa că a început să o caute. Micuța a fost găsită pe jos în unul din coridoarele casei neîncălzite din Satka, un oraș situat în regiunea Chelyabinsk, în zona Munților Ural.  În acea zonă, temperaturile noaptea scad până la -15 și fetița nu a reușit să supraviețuiască frigului.

Citește și S-au găsit rămășițele a 140 de copii: probabil cel mai mare sacrificiu în masă din istorie

Potrivit anchetelor poliției, femeia și soțul ei și-au  pus fetița la culcare și apoi s-au uitat la televizor.  Angelina suferea de somnambulism, dar de fiecare dată când vedeau că fetița pleca prin casă,  părinții o aduceau înapoi în camera ei.

Dar în noaptea tragediei,  nu au observat nimic. Dimineața, mama ei s-a dus să o trezească și a făcut îngrozitoarea descoperire. Poliția a lansat o anchetă în acest caz, acuzând-o pe mamă de omucidere și neglijență. Dacă va fi găsită vinovată, femeia s-ar putea confrunta cu până la 2 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-9042531/Russian-girl-freezes-death-Three-year-old-sleepwalked-unheated 
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.