O fetiță de 3 ani a murit după ce a înghițit o baterie, pentru medici era doar bronșită

Pentru medici a fost doar bronșită , dar fetița înghițise o baterie cu litiu și a murit. Faustine Aberkane a murit în Franța la numai trei ani, după un diagnostic incorect de către medicii care trebuiau să-i salveze viața. Copilul, originar din Bron, fusese dus la spital cu o tuse severă, dificultăți de respirație și lipsa poftei de mâncare.

Medicii au diagnosticat bronșita, dar fata a înghițit o baterie pe care medicii ar fi ignorat-o. Faptele datează de acum trei ani, dar în aceste zile a sosit confirmarea impecabilă împotriva medicilor și radiologilor, care nu ar fi observat pata evidentă care era vizibilă pe radiografiile făcute fetiței.  Prima dată când a ajuns la urgență   medicii i-au spus că este vorba despre bronșită, câteva zile mai târziu, însă, părinții s-au întors la spital. Starea fetiței se agravase dar diagnosticul a fost confirmat.

Cu toate acestea, Faustine avea o baterie de litiu în corp, care îi ardea gâtul iar când medicii au observat-o potrivit  presei locale, a fost prea târziu. Timp de un an a fost supusă  tratamentelor  fără sfârșit, 27 spitalizări, dar din păcate, condițiile ei de sănătate erau acum compromise. O serie de erori medicale, adăugate la alte erori, au dus la o imensă tragedie, iar astăzi părinții cer să se facă dreptate.

Citește și O femeie se luptă între viață și moarte după ce a fost incendiată de fostul soț în magazinul unde lucra

 

După ani de zile fișele medicale au descoperit eroarea medicilor. La examene era clar ce se întâmpla cu fetița dar rezultatele nu au fost verificate cu atenție, iar superficialitatea profesioniștilor a fost fatală pentru micuța de 3 ani. Medicii s-au justificat spunând că au crezut că pata se datorează unui medalion uitat la gâtul fetiței în timpul examenelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.