O fetiță de 3 ani a murit de sete și de foame după ce mama ei a lăsat-o singură în casă și a plecat să-și viziteze iubitul

O femeie din Japonia de 24 de ani a fost arestată sub acuzația de omor după ce și-a lăsat fetița în vârstă de 3 ani singură acasă, timp de opt zile, pentru a-și vizita iubitul. Fata a murit de sete și foame.

La începutul lunii iunie, Saki Kakehashi a părăsit Tokyo în prefectura Kagoshima,  la peste 1.000 de kilometri distanță, abandonând fetița din apartamentul ei din districtul Ota. Ea era convinsă că nu vor fi probleme, le-a explicat anchetatorii după cum a raportat Kyodo News.

Când, pe 13 iunie, s-a întors acasă după opt zile de absență, a găsit-o pe fetiță fără viață. Intervenția medicilor nu a fost de niciun folos: micuța a fost declarată moartă ucisă de o deshidratare severă și de foame.

O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

O autopsie a dezvăluit că bebelușul avea atrofie timică, o afecțiune întâlnită în mod normal la copiii neglijați sau abuzați. Suspectul este că mama o abandona în mod regulat. De asemenea, el avea o iritație compatibilă cu un scutec care nu se schimbase de multă vreme și casa era scufundată în gunoaie.

Mama și fiica ei locuiau singure de când femeia divorțase de soț lui în  2017. În momentul de față, se pare că și tatăl fetiței este cercetat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.