O fetiță de 3 ani a fost violată într-o baie într-un McDonald’s: reușește să ceară ajutor tatălui ei

Povestea teribilă a violenței sexuale pe care a trăit-o o fetiță în vârstă de 3 ani a avut loc la Chicago . Potrivit documentelor judecătorești, fata se afla într-un McDonald’s din Chicago, în compania tatălui și a fratelui ei. Conform reconstrucțiilor, tatăl i-ar fi adus pe ambii copii la baia bărbaților, pentru a permite bărbatului să meargă la baie. În timp ce părintele intenționa să-și ajute fiul să se curețe, fetița îi aștepta afară când a fost văzută de pedofilul de 34 de ani, Eric Puente.

Bărbatul, observând absența momentană a tatălui, a profitat de moment trăgând-o pe fetiță într-o altă baie. După ce a i-a dat jos pantalonii și chiloțeii a agresat-o sexual. Fata a început imediat să urle după ajutor, în timp ce Puente a încercat disperat să-i acopere gura de teamă să nu fie descoperit. Din fericire tatăl fetei a reușit să-i audă țipetele, încercând să deschidă ușa băii, unde atacatorul se ascunsese cu fetița.

Citește și Italia, merge cu fetița de 5 ani la medic pentru o durere de burtă: medicii descoperă că a fost violată

În acel moment pedofilul a reușit să scape dar a fost arestat miercuri după o dispută într-un magazin. Polițiștii, odată ajunși la fața locului, au recunoscut imediat atacatorul care fusese imortalizat de camerele de securitate ale McDonald’s.

Bărbatul a mărturisit polițiștilor că a dezbrăcat-o pe fetiță, dar a negat că ar fi violat-o. Puente a fost arestat sub acuzația de violență sexuală asupra unui monor . Atacatorul mai are câteva antecedente penale pentru comiterea diverselor infracțiuni, inclusiv furt. El va apărea în fața instanței pe 10 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.