O fetiță de 2 ani refuză să poarte masca, familia este aruncată afară din avion

O fetiță în vârstă de 2 ani refuză să poarte o mască în avion și întreaga familie este forțată să coboare din avion.

Eliz Orban era în avion cu soțul ei și cu fiica lui Edeline  în vârstă de doi ani. Copilul a început să țipe și să devină nervoasă, refuzând să poarte masca, dar echipajului  de zbor nu a acceptat decizia micuței și a dat jos din avion întreaga familie.

Femeia se afla în avionul companiei United Airlines pe Aeroportul Denver, Colorado, pregăti să decoleze spre New Jersey pentru a se alătura rudelor. Politica companiei aeriene este aceea că,  până  și copiii de 2 ani sunt obligați să poarte masca. Deși mama a încercat să le explice echipajului de zbor că nu este ușor să faci să înțeleagă un copil de numai 2 ani că trebuie să poarte masca,  familia este a fost obligat să coboare.

Citește și Un mesaj extraterestru dezvăluie: Al treilea război mondial va izbucni în 2022

Eliz a povestit ce i s-a întâmplat pe rețelele de socializare: „Tocmai am fost dat afară dintr-un avion, pentru că fata noastră de doi ani nu a acceptat în niciun fel să poarte masca”  a explicat ea, spunând că însoțitoarea de zbor, nu a vrut să accepte nici ceea ce a impus și OMS:  ”copiii sub 5 ani nu sunt obligați să poarte măști”

După plângere, un purtător de cuvânt al companiei a declarat: „Sănătatea și siguranța angajaților și a clienților noștri este principala prioritate a noastră , motiv pentru care avem o serie de politici pe mai multe niveluri, inclusiv  ca toți pasagerii de la bord să poarte o mască. Aceste proceduri nu sunt doar aprobate de îndrumarea CDC și a partenerilor noștri de la Cleveland Clinic, dar sunt, de asemenea, compatibile cu toate companiile aeriene importante. Investigăm acest incident specific și am luat contact cu familia. De asemenea, le-am rambursat biletele și le-am returnat  bagajele ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-9048759/Family-kicked-United-flight-New-Jersey-toddler-refused-wear-mask
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.