O fetiță de 2 ani lovită de o minge în timpul unui meci de baseball a suferit leziuni cerebrale permanente : ”Nu-și va reveni niciodată”

O fetiță  în vârstă de doi ani care a fost lovită de o minge în timpul unui meci de baseball a suferă leziuni cerebrale permanente, a declarat un avocat al familiei copilului. Fata a suferit o fractură de craniu, sângerare subdurală, contuzii ale creierului și edem cerebral. Accidentul s-a petrecut  la Astros din 29 mai 2019.

Avocatul care reprezintă familia fetei, a declarat pentru Houston Chronicle că fetița de doi ani nu se poate recupera niciodată pe deplin. „Are o vătămare pe o parte a creierului și este permanentă. Rămâne supusă convulsiilor și va rămâne sub tratament toată viața”.

Citește și Focarul de rujeolă a ucis 6.000 de persoane în Republica Democrată Congo

Medicii au descris vătămarea drept echivalentul unui accident vascular cerebral care a afectat sistemul nervos central al micuței.  Incidentul îngrozitor a avut loc în a patra intrare a unui joc dintre Houston Astros și Chicago Cubs în Minute Made Park. Campionul central al cubului, Albert Almora, a lovit mingea cu care a ajuns dincolo de plasa de protecție  și lovit-o pe fetiță direct în cap. Fetița a fost dusă de urgență la spital  în timp ce Almora a izbucnit în lacrimi pe teren.

Accidentul îngrozitor a dus la un strigăt pentru o mai mare protecție pe stadioanele de baseball.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.