O fetiță de 2 ani, din joacă, a ridicat geamul de la portiera mașinii ucigându-și mama de 21 de ani

O poveste șocantă vine din Belarus. O mamă de 21 de ani a murit de mâna fiicei sale de numai 2 ani.

Yulia Sharko, în vârstă de 21 de ani, din Staroe Selo, Belarus, mama a două fetie a vut un destin tragic. Tânăra mamă era în mașină cu cele două fetițe ale sale, una de 4 ani și una 2 ani. Parcând în fața blocului s-a dat jos din mașină și a luat-o pe fiica ce mare. Fetița de 2 ani rămăsese pe bancheta din spate a mașinii iar Yulia a încercat să o ia pe micuță prin geamul portierei care era coborât.

Zbor cu năbădai. Se urcă băută în avion, ajunge în Irlanda dar crede că este în Spania: amendată

În acel moment micuța de 2 ani a apăsat pe buton ridicând geamul și strangulându-și mama.

Femeia a fost găsită la scurt timp după incident de către soțul său Artur, dar era inconștientă cu capul prin în geamul de la portieră.  Bărbatul a spart geamul și a cerut ajutor. Yulia a fost dusă la spital și timp de 8 zile s-a luptat între viață și moarte, dar până la urmă, potrivit Mirror , din cauza leziunilor cerebrale foarte grave cauzate de asfixie a murit.

Pentru a înțelege cum s-a desfășurat tragedie, autoritățile au început o anchetă.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.