O fetiță de 2 ani a murit după ce mama ei a strâns-o cu putere rumpându-i coastele

Abigail Palmer, o femeie de 33 de ani din Solihul, Anglia, cu un trecut plin de alcool și droguri a fost acuzată că și-ar fi omorât fiica de numai doi ani. Fetița a murit după ce mama ar fi strâns-o atât de tare de abdomen încât i-a rupt câteva coaste. Femeia neagă orice acuzație.

Micuța Teri-Rae de când s-a născut a fost în atenția asistenților sociali, care, din cauza trecutului complicat al femeii, au activat un plan de protecție a minori. Dar nu a fost destul să salveze fetița. Abigail a rezultat pozitiv testului de cocainăși în timpul sarcinii. Pe 2 ianuarie, femeia a chemat salvarea deoarece fetița nu respira. Teri-Rae era moartă.

Citește și Și-au obligat fiul să îngenunchieze pe boabe de grău: părinții riscă 7 ani de închisoare pentru torturi

În urma autopsiei rezulatele au fost clare: chiar dacă nu prezenta urme de violență pe corp, micuța a murit din cauza lipsei de oxigen.

Medicul legist a confirmat că moartea fetiței a survenit din cauza unei compresii foarte puternice pe torace. Este posibil ca femeia, cuprinsă de furie și de alcool, să fi scuturat copila în încercarea de a o face să nu mai plângă și a strâns-o cu putere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.