O fetiță de 2 ani a fost ucisă de un aparat de aer condiționat care a căzut de la etajul opt

O fetiță de 2 ani a fost ucisă luni la Toronto, când un aparat de aer condiționat a căzut de la o fereastră la etajul 8 și a aterizat direct pe căruciorul copilului. Mama fetiței a rămas nevătămată. Paramedicii au dus copilul la spital, unde a fost ulterior declarată decedută din cauza rănilor. În privința incidentului, polișia din Toronto a deschis o investigație.

” Am să te omor și pe tine și pe copil”, un bărbat a evitat închisoarea după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita însărcinată

Agenția publică pentru locuințe îndeamnă chiriașii săi să instaleze aparate de aer condiționat pentru geamuri în conformitate cu standardele de siguranță corespunzătoare: “Climatizatoarele  instalate necorespunzător reprezintă un pericol serios pentru siguranță pentru tine și familia ta și pot să provoace desul altor persoane”, avertizează site-ul Toronto Community Housing. Locuitorii vor fi trași la răspundere pentru instalațiile de aer condiționat necorespunzător, relatează CNN.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.