O fetiță de 14 ani a fost violată și filmată într-un centru de carantină pentru pacineții cu Covid-19

În India, o fetiță de 14 ani a fost violată de un tânăr de 19 ani într-un centru de carantină pentru pacienți Covid-19 din New Delhi. Pentru a pune accentul asupra poveștii este BBC, care citează presa locală și care de asemenea, dă vești despre arestarea tânărului de 19 ani și a unui alt bărbat care ar fi filmat scene șocante.

Incidentul s-ar fi petrecut  pe 15 iulie, dar povestea ororii a ieșit la iveală abia acum datorită victimei, care a raportat cele întâmplate unui membru al familiei care se afla cu ea în centrul pacientului Covid. Fata, precum și tânărul de 19 ani și celălalt bărbat, erau pozitivi pentru coronavirus, dar cu simptome ușoare și  se aflau în maxi-centru  din New Delhi, cu 10.000 de paturi.

S-a întâmplat în Franța: un bolnav de Covid internat în spital a avut o erecție de 4 ore: «Un efect secundar al virusului»

India cu peste 1,2 milioane de cazuri de coronavirus din 1,3 miliarde de locuitori este a treia țară din lume după numărul de infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.