O fetiță de 13 ani și-a ucis sora însărcinată și i-a smuls copilul din pântec

Fetița de 13 ani ar fi recurs la acest gest la ordinul unei femei de 35 de ani, care dorea să păstreze copilul.

Fabiana Santana, 23 de ani, era însărcinată în opt luni, când a fost atacată. Fiul acesteia, de 7 ani, a fost de asemenea ucis de către fată în momentul în care a încercat să își salveze mama. Femeia a fost lovită cu o bară de fier, fiind înjunghiată și desfigurată, potrivit DailyMail.

Poliția spune că fetița în vârstă de 13 ani a comis crima împreună cu un băiat în vârstă de 15 ani, la ordinul unei femei pe nume Catia Rabelo care intenționa să-și păcălească iubitul și să-l facă creadă că a născut copilul acestuia.

Un pedofil care a segregat și violat 6 fete ar putea fi eliberat după un test psihologic

În ciuda nașterii violente, copilul cu o greutate de 3,9 kg este în stare bună, dar mama în urma autopsiei sugerează că este posibil ca femeia să fi fost încă în viață când burta i-a fost tăiată cu un cuțit și bebelușul a fost smuls. Cadavrul femeii a fost găsit îngropat pe un teren liber din Porto Velho, Brazilia. Trupul băiatului de 7 ani a fost găsit plutind într-un lac la 100 de metri de locul în care a fost îngropată mama sa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.