O fetiță de 12 ani a murit, părinții anchetați: poate a fost ucisă cu pietre în urma unui proces de adulter

O fetiță a murit la 12 ani, dar se bănuiește că a fost ucisă cu pietre . În Pakistan, poliția investighează cazul unei fetițe în vârstă de 12 ani, ai căror părinți spun că a murit în urma unui „accident”, dar există suspiciunea că a fost ucisă cu pietre în urma unui proces sumar de „adulter”.

Citește și India, părinții se opun căsătoriei lor, doi îndrăgostiți s-au spânzurat ținându-se de mână

Părinții fetei, numită Gule Sama, au fost arestați împreună cu alte șase persoane într-un sat rural îndepărtat din districtul Dadu, din sudul provinciei Sindh. Poliția, care intervievează mai multe persoane din sat, mulți dintre ei ar fi confirmat că fetița a fost ucisă cu pietre. S-a ordonat exhumarea cadavrului pentru a constata cauzele decesului care s-a produs între 21 și 22 noiembrie. Se așteaptă rezultatele autopsiei.

Conform practicilor tribale din Sindh și Baluchistan, o femeie este declarată „Kari” (adulte) de către consiliul satului (Jirga) dacă a avut relații „interzise”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.