O fetiță de 11 luni cade în casă și moare: mama ei era la coafor

 

Copila a căzut într-o gaură din podeaua casei și a murit . Dasia Jordan este acuzată de crimă după moartea fiicei ei de 11 luni. Femeia a plecat la coafor lăsând-o pe micuță în grija unei prietene. La un moment dat fetița a căzut într-o gaură din podea și a murit.

Femeia este acuzată de abuz și neglijență, deoarece ar fi trebuit să aibă grijă de copil. Copilul ar fi ajuns în subsolul inundat fără să se poată salva. Micuța a murit înecată.  Femeia, originară din Iordania, a fost condamnată la un an de închisoare, deși a încercat de mai multe ori să se scuze spunând că a fost un accident și că a ea a știut de moartea copilei după câteva ore.

Tenerife: un băiat de 15 ani a încercat să-și ucidă părinții după care s-a arucat într-o râpă

Femeia știa despre gaura din cameră, gaură care dădea în subsolul casei și care era plin cu apă, spunând  că a încercat de mai multe ori să o acopere cu materiale improvizate pentru că nu avea destui bani pentru o reparație adecvată.

“Sărăcia nu este o scuză”, a declarat judecătorul, potrivit Daily Mail. Femeia acum va trebui să-și execute pedeapsa în închisoare.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.