O fetiță de 11 luni a căzut în oala cu apă fierbinte în timp ce mama o pregătea de băiță

O fetiță de 11 luni a căzut în oala cu apă fierbinte în timp ce mama o pregătea de băiță

Îi pregătea apa să-i facă baie când micuța a căzut în vasul cu apă fierbinte. Tragedia s-a produs în Odessa, Ucraina, iar micuța se află în stare gravă la spital cu arsuri de 80% pe tot corpul.

Mama șe pregătea să-i facă baie, când a pus oala cu apă fierbinte în fața pătului unde se afla Daniil. În timp ce mama amesteca apa rece cu cea fierbinte din vas, fetița s-a ridicat din pătuț și a căzut direct în apa fierbinte. Chiar dacă a fost transportată de urgență la spital, medicii fac tot posibilul să-i salveze viața.

 

Potrivit Daily Mail, mama era de față când copila a căzut , dar nu a reuțit să evite tragedia.

”Am scos-o imediat din apă și am înfășuarat-o într-o pătură de bumbac. Mi-am dat seama imediat că situația era gravă, deoarece pielea a început să se desprindă de pe corp”, a declarat mama plângând.

Te-ar putea interesa și Și-a violat fiica pentru a o face să înțeleagă ce înseamnă să fii o … prostituată

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.